beztamatbloggen.blogg.se

Äntligen har vi (Gustav och Mikkis) skapat en blogg där vi kan publicera recept på all trevlig och otrevlig mat vi lagar, efterfrågan på recept till Mikkis jävla instagrambilder har fått effekt. Hoppas ni gillar bloggen (egentligen bryr vi oss inte, har bara tröttnat på att skriva ner recept på papper).

Coleslaw

Publicerad 2013-05-14 18:00:00 i Allmänt, tillbehör, vegetariskt,

Du behöver
ca 1 L vitkål
1 morot
2 dl créme fraîche
1/2 dl majonnäs
1 msk dijonsenap
salt, peppar
 
Hyvla vitkålen med en osthyvel och riv moroten på den "stora sidan" av rivjärnet. Mosa runt det med händerna så det blir lite mjukare. Blanda i créme fraîche, majonnäs, dijonsenap och smaka av med salt och peppar. Lättast är att blanda runt krama med händerna så allt blandas ordentligt och blir riktigt mjukt.
Coleslawen är godast dagen efter anser många så att tillaga den dagen innan är att föredra. Om man känner för att vara lite wild n' crazy kan man strimla ner lite purjolök eller zucchini i coleslawen, blir riktigt gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela